Branzoaice false Dukan

de moi_miruna in Prajituri, 18 Oct 2013 | 5285 vizualizari

 

Reteta preluata de pe http://www.oana-camacho-recipes.com/2013/06/branzoaice-dukan.html cu mici modificari :D

 

INGREDIENTE

  • Pentru aluat:
  • 4 linguri tarate de ovaz
  • 2 linguri tarate de grau
  • 1 lingura praf de budinca de vanilie Dr. Oetker
  • 3 linguri lapte praf 0% (Coffe creamer Coffeeta)
  • 1 lingurita drojdie uscata Dr. Oetker
  • indulcitor dupa gust (~ 1 lingura indulcitor Clio)
  • 1 ou
  • 50 ml lapte 0% sau 1.5 %
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • Pentru branza:
  • 250 g branza proaspata de vaca 0% (de preferat Lacteea pentru ca e mai cremoasa)
  • 2 oua
  • 1 lingura praf de budinca de vanilie Dr. Oetker
  • indulcitor dupa gust (~ 1 lingura si jumatate)
  • coaja de lamaie
  • esente (lamaie si portocala)
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Branzoaice false Dukan:

Intr-un bol amesteci taratele de ovaz + taratele de grau + 1 lingura budinca + laptele praf + indulcitorul + drojdia.

Se pune laptele si oul si, cu teleul, se amesteca. Se lasa deoparte 15 minute sa poata actiona dojdia cu taratele.

Intre timp prepari branza.

In recipientul de la blender se pune branza + ouale + esentele + coaja de lamaie si se amesteca bine, bine cu blenderul.

Daca nu ai branza Lacteea, trebuie insistat cu blenderul pana se obtine o crema fina, deoarece bulgarasii din branza nu dau bine.

Formezi branzoaicele false in forme de briose, pui cate o lingura din aluat in fiecare forma de briosa.

Peste aluat pui cate o lingura de umplutura de branza (imparti umplutura ca sa ajunga la fiecare forma).

Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius.

Branzoaicele se tin in cuptor ~30 min sau,in functie de fiecare cuptor in parte, pana se intareste putin compozitia de branza.

Cat se racesc branzoiacele, se pune la incalzit, in cuptorul cu microunde, dulceata dietetica.

Se pune dulceata deasupra pentru un plus de savoare.

 

TIPS-URI

1

Pentru aceasta reteta trebuiesc forme de briose din silicon deoarece taratea se lipeste de orice tip de hartie.

2

Cuptorul meu "cere" ca la jumatatea timpului de coacere sa se intoarca prajitura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Branzoaice false Dukan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Briose cu ciocolata si stafide