Pandispan cu nuca si cacao

de Lily_Musat in Prajituri, 4 Feb 2011 | 29696 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 grame zahar
  • 8 oua
  • 2 linguri de ulei
  • 1 cana de faina
  • 1 lingurita de cacao
  • 200 grame nuci tocate marunt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu nuca si cacao:

Batem cu mixerul albusurile spuma, adaugam zaharul si mixam in continuare, dupa ce devine mai vascoasa compozitia adaugam galbenusurile, uleiul si faina. Continuam sa mixam pana se amesteca bine ingredientele. Pregatim o tava tapetata cu hartie de copt, punem jumatate din compozitia obtinuta in tava iar cealalta jumatate o amestecam cu cacao si o punem in mijloc, dupa care punem nucile pe deasupra si bagam tava la cuptor, pe care l-am incins in prealabil la 200 grade, pentru cca-40-50 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu nuca si cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Dintii negresei