Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune

de Dea_Dea in Prajituri, 27 Aug 2014 | 3790 vizualizari

COMENTARII (19)

Adele 1

27.08.2014, 17:59

Bya Ralu 1

27.08.2014, 18:29

Bun

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2014, 18:31

Imi place ghimbirul!

babi5 1

27.08.2014, 18:47

Bunica 1

27.08.2014, 18:49

Foarte aromat!

simona72 1

27.08.2014, 18:53

- Andreea - 1

27.08.2014, 18:53

T I M E A 1

27.08.2014, 19:08

bianca92 1

27.08.2014, 19:10

waw chiar sunt curioasa oare ce gust are combinatia asta

Dya Daniela Andrei 1

27.08.2014, 19:14

Are o culoare faina!

deyutzky 1

27.08.2014, 19:42

arata tare bine

Ina 1

27.08.2014, 20:32

ce frumos este!

Valclaudia 1

27.08.2014, 20:41

ce fain arata!

Dea_Dea 1

27.08.2014, 22:10

Multumesc dragilor!!

tarasmariana 1

28.08.2014, 05:48

anca_rm 1

28.08.2014, 08:41

Gherca Daniela 1

28.08.2014, 09:26

ce bunatate, trebuie sa incerc si eu!

MotanLaOale 1

28.08.2014, 12:00

Rocsi 1

29.08.2014, 21:05

Super!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

ieri la 15:59

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu prune, nuci si aroma de lamaie