Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune

de Dea_Dea in Prajituri, 27 Aug 2014 | 4104 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • un varf de cutit de ghimbir macinat
  • un varf de cutit de scortisoara
  • un varf de cutit de praf de copt cu sofran Dr.Oetker
  • 3 prune
  • cateva merisoare
  • 3 caise confiate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune:

Batem spuma albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase. Adaugam galbenusurile frecate cu ulei, apoi adaugam ghimbirul si scortisoara, iar la final faina amestecata cu praful de copt.

Punem compozitia in forma ( eu am avut de silicon de cozonac ), deasupra se pun prunele , merisoarele si caisele. Dam la copt la cuptorul preincalzit la foc mediu  30 -35 min.

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2468 puncte

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu prune si mascarpone