Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune

de Dea_Dea in Prajituri, 27 Aug 2014 | 4140 vizualizari

 

Un desert rapid si gustos

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • un praf de sare
  • 3 linguri de zahar
  • 2 linguri de ulei
  • 3 linguri de faina
  • un varf de cutit de ghimbir macinat
  • un varf de cutit de scortisoara
  • un varf de cutit de praf de copt cu sofran Dr.Oetker
  • 3 prune
  • cateva merisoare
  • 3 caise confiate
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune:

Batem spuma albusurile cu praful de sare, adaugam zaharul si mixam pana devin lucioase. Adaugam galbenusurile frecate cu ulei, apoi adaugam ghimbirul si scortisoara, iar la final faina amestecata cu praful de copt.

Punem compozitia in forma ( eu am avut de silicon de cozonac ), deasupra se pun prunele , merisoarele si caisele. Dam la copt la cuptorul preincalzit la foc mediu  30 -35 min.

TIPS-URI

1

Se pot pune orice fructe!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu ghimbir, scortisoara si prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de oanapl 8

ieri la 13:03

Pancakes pufoase cu banane și afine – Rețetă simplă și rapidă

pe 23.05 la 14:57

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

pe 23.05 la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 23.05 la 09:21

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu firmituri, gem si prune