La multi ani, Mircea! Sa fii sanatos si fericit, sa ai parte de tot ce-ti doresti. O imbratisare calda >:D<
La multi ani, Lia! Sa te bucuri de toti cei dragi tie. Aniversare frumoasa cu bucate alese. Un pup mare, mare! :-*
o melodie pentru amandoi http://www.youtube.com/watch?v=VlJD1x5cBhM
Pandispan
Crema
Separam albusurile de galbenusuri.
Mixam albusurile spuma adaugand zaharul treptat si mixam pana la diluarea completa a cristalelor.
Adaugam usor galbenusurile apoi faina in ploaie, cacaua , praful de sare si uleiul la sfarsit.
Coacem la foc mic, intr-o forma tapetata cu ulei si faina (faina doar pe fundul formei), pt aprox 35-40 min.
Mixam frisca.
Untul la temperatura camerei il taiem cubulete, il mixam spuma impreuna cu zaharul si apoi incorporam lingura cu lingura frisca.
La final adaugam esenta.
Cand s-a racit blatul il taiem si umplem cu crema.