Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si doua linguri de zahar.
Galbenusurile se mixeaza cu alte 4 linguri de zaharul + praful de copt pana isi dubleaza volumul.
Adaugam rand pe rand, mixand in continuare la treapta redusa a mixerului, cate o lingura de apa minerala pana incorporam intreaga cantitate.
Presaram zaharul vanilat si punem cate putina spuma de albus si cate o lingura de faina, pana incorporam toata cantitatea.
Turnam jumatate din amestec in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina, in care am asezat felii de briose ramase nemancate.
In cealalta jumatate de amestec punem o lingura praf de roscove si turnam peste feliile de briose si partea deschisa de amestec deja aflate in tava.
Dam tava la copt in cuptorul preincalzit pentru 40min (170 grade).
Facem testul cu scobitoarea, daca pandispanul e copt scoatem tava din cuptor si lasam sa se raceasca continutul.
Dupa ce s-a racit pudram cu zahar pudra, portionam si servim.
Pofta buna!