Blat de napolitane, crema de branza , ciocolata si napolitane si glazura cremoasa de ciocolata...yammyyyyyyy
Intr-un vas amestecam napolitanele zdrobite cu untul si apoi le presam ca blat, in forma de tort detasabila.
Dam la rece imediat.
Crema:
Zdrobim napolitanele.
Batem la mixer branza pana devine cremoasa( 1 min), apoi zaharul, adaugam napolitanele, ouale pe rand, vanilia si smantana.
Scoatem blatul din frigider si turnam crema.
Asezam forma pe tava de cuptor( va curge poate putin unt)
Dam la cuptor o ora la 180 grade( sau 55 min) .
Dam la rece inainte sa turnam glazura.
Glazura:
Punem pe foc frisca si untul dam fix un clocot si apoi turnam peste ciocolata bucatele. Lasam cinci minte si apoi amestecam bine. Lasam putin la rece si turnam peste tarta.
Aceasta tarta e ideala dupa o zi de tinut la rece...