Pandispan cu branza, visine si bezea

de madi_marin in Prajituri, 16 Oct 2010 | 11212 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pandispan :

  • 2 oua
  • 10 linguri lapte
  • 10 linguri ulei
  • 13 linguri zahar
  • 13 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 2 fiole esenta de vanilie
  • 200 g branza telemea rasa
  • 200 g visine fara samburi
  • coaja rasa de portocala

Bezea :

  • 4 albusuri
  • 4 linguri cu zahar
  • 1 lingurita zeama de lamaie

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pandispan cu branza, visine si bezea:

Se bat ouale intregi cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Se adauga apoi uleiul, laptele, praful de copt, esenta de vanilie, coaja rasa de portocala, branza rasa marunt si faina. Se mixeaza bine. Se unge o tava 17 /22 cm cu ulei si se tapeteaza cu faina, apoi se toarna compozitia si se repartizeaza deasupra visinele. Se coace cam 25 minute la foc micut.

Albusurile se bat spuma tare cu zaharul si zeama de lamaie.

Cand prajitura e gata coapta ( se face tesrul scobitorii), se intinde deasupra spuma de albus si se mai da tava la cuptor  pentru 10 - 15 minute.

Se taie a doua zi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pandispan cu branza, visine si bezea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura acrisoara cu prune si bezea