Mangoldul sau swiss chardul arata ca frunzele de sfecla, doar ca sunt mai mari si mai carnoase. Sunt foarte consumate in aceasta perioada.
Puteti pune frunze de spanac sau de sfecla in locul lor.
https://www.blogulluicatalina.com/2020/06/pancakes-cu-frunze-de-mangold-swiss.html
Spalati bine foile.
Puneti-le 2 minute in apa clocotita sarata. Scoateti-le si pentru a-si pastra culoarea puneti-le in apa rece cu cuburi de gheata.
Scurgeti-le si rezervati.
Tocati-le marunt si presati-le intre maini pentru a scurge bine apa.
Intr-un castron puneti frunzele tocate si scurse, morcovul dat pe razatoare, ceapa curatata si tocata.
Adaugati ouale, smantana, faina low carb si amestecati bine.
Condimentati.
Incalziti intr-o tigaie uleiul de cocos cu o lingura de ulei.
Puneti o lingura buna si formati de pancakes in uleiul incins.
Lasati-le sa se caramelizeze bine inainte de a le intoarce.
Scoateti pe o farfurie.
Adaugati ulei daca trebuie .
Serviti-le calde cu o salata si branza feta.