- 300 gr ficat de curcan
- 300 gr pulpa de curcan
- 1 legatura marar verde
- 1 legatura patrunjel verde
- sare de Himalaya cu ierburi de Provence
- piper negru macinat
- 1 ou
- 1 kg ciuperci champignon cu palaria mare
- 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:
Spalam pulpa de curcan si ficatul, le taiem in bucati potrivite si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu putina sare. Le lasam sa se raceasca si le dam prin masina de tocat carne. Amestecam cu mararul si patrunjelul tocate fin, sare, piper si ouale.
Scoatem coada la ciuperci,presaram putina sare si piper in palarii, apoi le umplem cu compozitia formata. Asezam ciupercile intr-o tava, stropim cu uleiul si dam tava la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.