Ciuperci umplute

de katty in Mancaruri de legume, 10 Apr 2018 | 3029 vizualizari

 

Bunatati de Paste

 

INGREDIENTE

  • 300 gr ficat de curcan
  • 300 gr pulpa de curcan
  • 1 legatura marar verde
  • 1 legatura patrunjel verde
  • sare de Himalaya cu ierburi de Provence
  • piper negru macinat
  • 1 ou
  • 1 kg ciuperci champignon cu palaria mare
  • 2 linguri ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciuperci umplute:

Spalam pulpa de curcan si ficatul, le taiem in bucati potrivite si le fierbem cateva minute in apa clocotita cu putina sare. Le lasam sa se raceasca si le dam prin masina de tocat carne. Amestecam cu mararul  si patrunjelul tocate fin, sare, piper si ouale. Scoatem coada la ciuperci,presaram  putina sare si piper in palarii, apoi le umplem cu compozitia formata. Asezam ciupercile intr-o tava,  stropim cu uleiul si dam tava la cuptor pana se rumenesc.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ciuperci umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute