Palmieri cu cacao si cocos - de post

de mihaelar63 in Dulciuri, 8 Apr 2015 | 4198 vizualizari

 

Am dorit un dulce rapid de post cu gust de ciocolata.
In rezerva ,,federala'' se regasea si un pachet cu alaut frantuzesc de placinta. Asa ca am trecut la treaba.Umplutura de cacao amestecata cu cocos a corespuns asteptarilor mele.

 

INGREDIENTE

1 foaie aluat frantuzesc de placinta

  • 2 linguri zahar brun
  • 2 linguri scortisoasoara macinata

Umplutura:

  • 100 gr cacao
  • 100 gr fulgi cocos
  • 4 linguri zahar brun
  • 4 linguri apa
Portii: 8
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri cu cacao si cocos - de post:

  1. Am  dezghetat faia de placinta la  temperatura camerei .
  2. Am preparat umplutura amestecand ingredientele date .
  3. Am presarat blatul de lucru cu zahar brun si scortisoara si peste am asezat foaia de placinta .
  4. Am distribuit in mod egal umplutura pe suprafata aluatului .
  5. Am rulat capetele foii dinspre margini catre mijloc .
  6. Am dat aluatul la congelator 10 minute sa se intareasca si am taiat felii de grosimea unui deget .
  7. ,, Palmierii '' obtinuti i-am asezat  in tava tapetata cu hartie de copt si-i-am dat la cuptor 30 minute .Dupa 15 minute i-am intors si pe partea ceialalata .

TIPS-URI

1

Amestecul de umplutura a fost usor crocant (delicios) datorita fulgilor de cocos

2

Daca doriti palmierii sa fie mai dulci , ii puteti pudra cu zahar pudra

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri cu cacao si cocos - de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

Bunica 1

09.04.2015, 14:52

Bui,buni!

Rocsi 1

09.04.2015, 21:13

Am sosit sa iau cateva bucati

Corinuta 1

13.04.2015, 11:38

Tare buni sunt palmierii! Cu cocos nu am facut, dar urmeaza!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura de post NISTISIMO