Palmieri

de luminita20_2006 in Prajituri, 5 Sep 2010 | 8652 vizualizari

 

Un desert foarte simplu si usor de facut dar in acelasi timp crocant - fin si foarte bun.

 

INGREDIENTE

  •  aluat foietaj
  • - zahar` 200 gr
  • - scortisoara
  • - zahar vanilat burbon
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Palmieri:

Se amesteca zaharul cu scortisaora si zaharul burbon. Se pune masa de lucru o cantitate egala de zahar atat cat e foaia de foietaj se pune foaiea si se trece su sucitorul peste, sa se lipeasca zaharul, la fel se procedeaza si pe suprafata cealanta.

Rulam apoi cele doua capete opuse pana la mijloc.

Cu un cutit taiem felii subtiri din aluat apoi le trcem pin cantitatea de zahar aromat. si le "tutim" un pic pentru a le da o forma.

Se aseaza in tava cu hartie de copt si le dam la cuptor 220 C timp de ~15min, apoi le intoarcem pe partea cealanta pentru a se carameliza ~ 3-5 min.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Palmieri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (11)

Laly 1

07.09.2010, 00:17

vreau si eu o urechiusa,arata tare bine

cireaselili 1

23.09.2010, 21:45

Cam cate bucati ies,atatea cate sunt in farfurie?

luminita20_2006 1

25.09.2010, 18:59

pai eu am avut foietaj 500 gr si au iesit c-am cate sunt in farfurie, fara vreo 3 au fost furate fierbinti, a in plus am facut si niste saratele din acelas aluat...asa ca ies ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chec cu mere