Palmieri

de luminita20_2006 in Prajituri, 5 Sep 2010 | 8195 vizualizari

COMENTARII (11)

Miha 1

05.09.2010, 15:47

Hi hi...de ce le zice oare palmieri? Ca seamana mai degraba cu niste ochelari.

luminita20_2006 1

05.09.2010, 16:15

hi..hi...asa e....lamine acasa le zice urechiuse

madi_marin 1

05.09.2010, 17:13

mmmm....rontai urechiuse la greu, ca sunt atat de buuunee....

Sidy 1

05.09.2010, 17:30

Hi, hi, hi...zilele trecute facuse Mimi asa ceva , acum tu Luminita....
Gata, m-ati lamurit si pe mine sa-i fac Dat 5 furcute

Rocsi 1

05.09.2010, 18:03

ce bune sunt

Corinuta 1

05.09.2010, 21:49

nadina73 1

06.09.2010, 00:16

super si eu am facut sant super buni

mena29 1

06.09.2010, 19:14

Laly 1

07.09.2010, 00:17

vreau si eu o urechiusa,arata tare bine

cireaselili 1

23.09.2010, 21:45

Cam cate bucati ies,atatea cate sunt in farfurie?

luminita20_2006 1

25.09.2010, 18:59

pai eu am avut foietaj 500 gr si au iesit c-am cate sunt in farfurie, fara vreo 3 au fost furate fierbinti, a in plus am facut si niste saratele din acelas aluat...asa ca ies ceva

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere