Niste painici calde, delicioase, fara carne, usoare, suculente si pline de gust.
In loc de pita pt shoarma se pot folosi chifle obisnuite incalzite putin pe grill si taiate in jumatate.
Se prepara un sos din catravetele dat pe razatoare si scurs putin de apa, o lingurita mica de maioneza, un catel de usturoi si iaurt.
Ceapa se taie in 2 si apoi rondele subtiri, catelul de usturoi se marunteste, se trag impreuna scurt intr-o tigaie cu putin ulei(de masline) apoi se adauga ciupercile curatate cu o pensula si taiate felii,piper, verdeata(patrunjelul) se amesteca si se lasa sa scada putin ciupercile.
In alta tigaie in cateva linguri de ulei de masline se rumenesc putin cartofii taiati cubulete(fierti inainte).
Se servesc painicile astfel: taiate in 2, unse cu mustar,putin cascaval, umplute cu cartof, cate o lingura mare de ciuperci si sosul preparat (din iaurt, usturoi si castravete) cat doriti.
Va asigur ca sunt delicioase si inlocuiesc de minune o masa copioasa cu carne.
Pofta buna.