by Miremirc.......ador usturoiul....eee, cand se poate manca, sa nu mirosim prin lume sa se faca gol in jurul nostru.......hihihi!
- am amestecat drojdia, faina, sarea si am adaugat treptat apa calduta si am framantat pana am obtinut un aluat care nu se mai lipeste de maini
- lasam la crescut 1 ora
- am pregatit umplutura, amestecand margarina la temperatura camerei cu usturoiul dat pe razatoarea fina, ierburile si sarea si impartim umplutura in 6 parti.
- dupa ce aluatul a crescut l-am impartit in 6 parti
- fiecare parte am intins-o intr-o foaie dreptunghiulara si am uns-o cu partea ei de umplutura.
- rulam aluatul pe lung, apoi il sectionam pana la jumatate cu un cutit si din nou rulam astfel incat sa obtinem un melc.
- procedam la fel cu toate partile de aluat si umplutura.
- asezam in tava tapetata cu hartie de copt si mai lasam sa creasca 30 min.
- le dam la cuptor pana sunt bine coapte si se rumenesc.