Paine cu susan

de -Licurici- in Piine, 24 Feb 2018 | 2587 vizualizari

 

"Reteta cu dragoste"

 

INGREDIENTE

  • 400 g faina
  • 320 ml apa calda
  • 7 g drojdie uscata
  • 1 lingurita cu sare
  • un varf de cutit zahar
  • susan
Portii: 1
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu susan:

Faina se cerne intr-un bol, se amesteca cu sarea, apoi se face o gaura in mijloc.

Se pregateste o maia din drojdie, zahar, putina apa calduta si o lingura de faina. Se amesteca bine, pana se omogenizeaza compozitia, apoi se lasa cateva minute, pana se umfla.

Maiaua se pune in gaura din faina, apoi se adauga apa calda.

Toata compozitia se pune la framantat in mixer sau se poate framanta cu mana, pana devine elastica.

Se lasa la crescut, acoperita cu un prosop, cel putin 30min.

Cand este gata, se pune intr-o tava lunga, pe deasupra se presara seminte de sunan, apoi se baga la cuptorul preincalzit la 180 grade, pentru 45-50min.

Se scoate din cuptor, se lasa la racit, apoi se feliaza.

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu susan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu branza in aluat