Painici cu cascaval

de annemarie2003 in Piine, 28 Iun 2013 | 3182 vizualizari

 

Aceste painici sunt delicioase,usor de preparat si sunt gata intr-un timp scurt.Copiii vor fi incantati,dar si adultii.

 

INGREDIENTE

pentru aluat:

  • 300g faina
  • un pliculet drojdie
  • o lingurita sare
  • o lingurita zahar
  • ulei de masline

pentru umplutura:

  • cascaval
  • sunca presata(optional)
Portii: 11
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Painici cu cascaval:

Punem faina intr-un bol.Drojdia o punem cu sarea si zaharul intr-o ceasca si le amestecam cu un pic de apa calduta.Dupa dizolvarea drojdiei,o punem peste faina si adaugam putin ulei de masline.Amestecam.Lasam sa creasca vreo 20min.Dupa ce a crescut o scoatem din bol si o intindem cu facaletul.O taiem in bucati un pic mai mici de cat dimensiunea mainii.Punem deasupra cascavalul si sunca presata taiate cubulete.Impaturim.Le punem la cuptor pentru 30min dupa ce le-am uns cu ulei si sare.

Acum sunt gata.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ungeti tava cu ulei sau unt inainte sa le puneti in cuptor

2

Lasati spatiu intre painici pentru ca se vor umfla

Daca ti-a placut reteta noastra "Painici cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Churros reteta traditionala spaniola

ieri la 23:28

Tort cu visine, iaurt si bezea

de Rocsi 9

ieri la 19:50

Rețetă delicioasă de tacos cu căpșuni - Desertul perfect de vară

ieri la 08:46

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Chifle ca pe vatra