Aceste painici sunt delicioase,usor de preparat si sunt gata intr-un timp scurt.Copiii vor fi incantati,dar si adultii.
pentru aluat:
pentru umplutura:
Punem faina intr-un bol.Drojdia o punem cu sarea si zaharul intr-o ceasca si le amestecam cu un pic de apa calduta.Dupa dizolvarea drojdiei,o punem peste faina si adaugam putin ulei de masline.Amestecam.Lasam sa creasca vreo 20min.Dupa ce a crescut o scoatem din bol si o intindem cu facaletul.O taiem in bucati un pic mai mici de cat dimensiunea mainii.Punem deasupra cascavalul si sunca presata taiate cubulete.Impaturim.Le punem la cuptor pentru 30min dupa ce le-am uns cu ulei si sare.
Acum sunt gata.
Pofta buna!
1
Ungeti tava cu ulei sau unt inainte sa le puneti in cuptor
2
Lasati spatiu intre painici pentru ca se vor umfla