Paine taraneasca ruseasca cu usturoi verde si ierburi de gradina

de Ksenya in Piine, 23 Mai 2020 | 7084 vizualizari

COMENTARII (19)

Bucataras Diana 1

23.05.2020, 15:42

Ce bine arata!

MotanLaOale 1

23.05.2020, 15:50

vasimur 1

23.05.2020, 16:17

deyutzky 1

23.05.2020, 16:32

Ce frumoasa e!

Catalina L 1

23.05.2020, 16:36

minunata

Rocsi 1

23.05.2020, 20:58

Ce frumusete de paine! Iti vine doar sa te uiti la ea, sa nu o mananci!

RuxyRux 1

23.05.2020, 21:00

Absolut superba! Arata senzational Ksenya!

Gherca Daniela 1

23.05.2020, 21:12

ce frumoasa ti-a iesit!

Panacris 1

23.05.2020, 21:29

Ce frumusețeee!

Tabita _ 1

23.05.2020, 22:15

Minunata

RODIMUR 1

23.05.2020, 23:43

Arată foarte bine!

mirela0911 1

24.05.2020, 11:06

Wow, cum arata!

laura_n 1

24.05.2020, 19:15

Ce frumusete! Si ce umplutura faina!

Adi 1

24.05.2020, 19:48

Buna!

madi_marin 1

24.05.2020, 22:12

Ce frumoasa e!

oanapl 1

25.05.2020, 16:54

Ce bine arata!

dantes 1

27.05.2020, 16:14

Super!

Ancutsa 1

29.05.2020, 18:04

Foarte frumoasa!

Anett 1

26.01.2022, 14:22

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

ieri la 14:48

Reteta Simpla si Delicioasa de Mousse de Ciocolata din 2 Ingrediente

pe 16.05 la 23:00

Feta saganaki - Rețeta de aperitiv grecesc

pe 16.05 la 13:49

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ou, unt si lapte