Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 4884 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friganele, mic dejun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat ca pentru omleta
Se da painea prin ou si se prajeste in ulei
inainte de a se da paine prin ou se poate inmuia si in lapte
de Retete_gustoase 1
de Bucataras 6
de laylalala 1
de simona72 7
Bunica 1
Un mic dejun satios!
Rocsi 1
Alexandra Burz 1
TRIMITE COMENTARIU
de RODIMUR 8
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:30
pe 24.12 la 20:10
pe 24.12 la 11:20
pe 23.12 la 18:14
pe 23.12 la 12:28
6 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
2 comentarii
9 voturi
8 voturi
6 voturi
RODIMUR
Rocsi
Lau
oanapl 7
1117 puncte
Merisor 9
1100 puncte
MotanLaOale 8
1042 puncte
Mitinita 7
1000 puncte
Rocsi 9
321 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!