Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 11 Noi 2013 | 5013 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: friganele, mic dejun, retete Aperitive / Garnituri
Ouale se bat ca pentru omleta
Se da painea prin ou si se prajeste in ulei
inainte de a se da paine prin ou se poate inmuia si in lapte
de RODIMUR 8
de Retete_gustoase 1
de Catalina L 8
de Valclaudia 9
Bunica 1
Un mic dejun satios!
Rocsi 1
Alexandra Burz 1
TRIMITE COMENTARIU
de Constelatialeu 9
de oanapl 7
de Rocsi 9
de Bucataras 6
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
pe 14.03 la 17:06
pe 14.03 la 16:30
pe 14.03 la 09:47
pe 13.03 la 09:54
pe 12.03 la 20:20
3 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
Sidy
vasimur
dicarmencitta1957 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
alexana2008 1
mirela0911 8
1000 puncte
vasimur 4
602 puncte
mihaelar63 9
600 puncte
RODIMUR 8
555 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!