Paine de secara cu fulgi de porumb

de Valclaudia in Piine, 30 Noi 2013 | 7782 vizualizari

 

o painica super pufoasa si super gustoasa!

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cub drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 100 gr. fulgi de porumb
  • 100 gr. fulgi de secara
  • 300 ml apa calduta
  • sare dupa gust
  • 400 gr. faina alba
  • 3 linguri de ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine de secara cu fulgi de porumb:

Amestecam drojdia cu sarea si zaharul. Adaugam apa calduta, fulgii de secara,cei de porumb, apoi faina,

Amestecam ingredientele, adaugam uleiul si framantam pana nu se mai lipeste aluatul de maini.

Ungem tava cu ulei,asezam painea in tava, o ungem cu putin ulei, presaram fulgi de secara si sare grunjoasa.

Lasam la dospit pana isi dubleaza volumul (la mine a durat vreo 45 min.), apoi dam tava la copt la temperatura de 200 grade pana devine rumena (cca. 40 min.)

Scoatem painica din tava, lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine de secara cu fulgi de porumb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]