Am facut pentru prima oara paine! Am tot amanat acest moment, nu am avut curaj. Dar trebuie sa recunosc in primul rand m-a inspirat si mi-a dat curaj modul de preparare al retetei si ii multumesc pentru asta ,,Diamond loves cuisine,,...un inger al gastronomiei! Vreau sa va asigur ca reteta este minunata, usor de facut, timp record...30 minute iar gustul, aroma...hmmmm UNICA, o paine perfecta!!!! Spor la treaba....pofta buna!!!!!
Amestecam si cernem faina impreuna cu praful de copt, adaugam celelalte ingrediente. Puteti amesteca totul in robotul de bucatarie, dar tot atat de bine putem amesteca ingredientele cu o lingura de lemn. Aluatul va fi foarte moale si lipicios, nu adaugati faina! Tapetam o tava (chec) cu hartie pentru copt, turnam compozitia si o nivelam. Deasupra presaram mac sau susan si-l punem in cuptorul preincalzit pentru 15-20 minute, sa va auri deasupra. Taiem painea abia dupa ce se raceste.