Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de silvianart in Piine, 9 Ian 2017 | 2757 vizualizari
1
Bucataras incepator
Taguri: paine de casa, paine, aluat paine, retete Piine
Se framanta totul manual, cu dragoste deplina, sau la masina de paine/robot. Se lasa 45 min la dospit, apoi intra la cuptor, pentru 1 ora, la 170 grade C.
de Constelatialeu 9
de stefy_a 1
de Merisor 9
Rocsi 1
Este cea mai buna paine!
kytz 1
Felicitări!
silvianart 1
Pup
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:41
ieri la 09:37
pe 12.11 la 10:23
de laura_n 7
pe 11.11 la 18:32
pe 11.11 la 10:30
6 comentarii
5 comentarii
de vasimur 4
4 comentarii
10 voturi
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Lau
MotanLaOale
oanapl
Panacris
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!