Floricele de branza

de yafa in Aperitive / Garnituri, 28 Iul 2010 | 4934 vizualizari

 

Rapide si racoritoare, pentru un platou cand apar musafiri....si nu numai

 

INGREDIENTE

  • 300g de crema de branza tip philadelphia
  • 1 ceapa verde
  • 1 morcov mic
  • 1 catel de usturoi
  • o manuta de masline negre fara sambure
  • sare,piper
  • 4 rosii medii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele de branza:

Spalam rosiile si le taiam felii. Amestecam branzica cu ceapa taiata marunt, usturoiul pisat, morcovul ras marunt, sare si piper. Umplem o sprita cu varful stelat si asezam crema de branza pe feliile de rosii. Taiam feliute maslinele si le asezam deasupra. Dam la frigider cam 1 ora, servim. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele de branza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

Cremă picantă de brânză - Aperitivul rapid și gustos

pe 28.06 la 10:58

Spaghete cu roșii și zucchini - Savuroase și rapide

pe 27.06 la 09:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de clatite cu somon