Paine cu unt si multicereale

de Sylvia in Pizza, 18 Feb 2010 | 3302 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 grame faina tip 55,
  • 250-300 ml apa,
  • 25 grame drojdie proaspata,
  • 40 grame de unt moale,
  • 2 linguri de amestec de cereale,
  • o lingurita sare si o jumatate lingurita zahar brun.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu unt si multicereale:

Am preparat aluatul cu masina de facut paine si l-am lasat la dospit tot acolo. Apoi am modelat 2 bule de paine rotunda si am crestat si presarat deasupra susan si seminte de foarea soarelui si am mai lasat la dospit 25 de minute.

 Se coc timp de 25-30 minute in  cuptorul incins in prealabil la 210 grade, cu o tava cu 250 ml de apa sub tava cu painea sa faca crusta mai crocanta.

 Este foarte pufoasa si se pastreaza proaspata si a doua zi, va doresc pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu unt si multicereale" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Oana 1

18.02.2010, 23:31

Eu nu am facut...stiu ca facea mamaie la tara cu turtite de malai, dar nu stiu cum....si nu-mi zice , ca tocmai ce am facut si eu paine la masina si mor aici de pofta

Sylvia 1

19.02.2010, 15:14

Oana ai mancat sau te-ai abtinut eroic .?

rivka 1

19.02.2010, 21:28

foarte frumoase!

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pizza la tava