aveam pofta de painica proaspata si cum primisem pachet de la tara de la soacra cu faina si niste seminte de dovleac printre altele am zis sa fac aceasta combinatie.Semintele sunt din acelea micute care se papa cu coaja cu tot.
Am inmuiat drojdia cu zaharul in apa calduta si cand s-a topit bine am pus in mijlocul fainii si apoi am framantat usor cu varful degetelor , cand a prins consistenta am adaugat sarea, iar am framantat si apoi am adaugat si uleiul si iar am framantat. Cand a fost gata aluatul meu l-am acoperit cu un servet si am lasat aluatul la cald cam o ora jumate. Apoi am facut cu mana un covrig gros si l-am pus in forma de guguluf ondulata pe margini unsa cu putin ulei. Am prearat semintele de dovleac deasupra si am bagat la cuptorul incins sa se rumeneasca. Cand a fost gata am scos si am acoperit cu un servet din nou sa nu fie prea tare coaja. A iesit minunata!