Paine Wassa

de Dianaaa in Piine, 8 Iul 2013 | 8614 vizualizari

 

O paine suuuper buna si sanatoasa. Va prezint reteta mea de paine :D

 

INGREDIENTE

Ingrediente:

  • 500 gr faina integrala
  • 250 gr tarata(eu nu am avut tarate de greu si am folosit ce mi-a mai ramas de la colonhelp facut in casa-vezi reteta pe net)
  • 5 lingurite mix de seminte(dovleac, susan, in, floarea soarelui)
  • cimbru uscat
  • apa calda-300 ml
  • drojdie
  • sare
  • ulei de palmier
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine Wassa:

Se face maiua din drojdie, sare, o lingura apa si o lingura faina. Se lasa 5 minute. Intre timp se amesteca faina cu taratele, mix de seminte si cimbrul. Apoi se adauga apa calda si drojdia. Se amesteca toate ingredientele pana arata ca un aluat si a disparut toata faina din castron. Se adauga uleiul si se mai framanta putin. Se lasa la dospit intre 10-30 de minute.

Apoi se intinde o foaie cat de subtire vreti, se taie in patratele si se inteapa cu o furculita. Se da la cuptorul incalzit in prealabil vreo 20-30 de minute.

TIPS-URI

1

Puteti folosi reteta originala cu tarate de grau

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine Wassa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Paine cu rosii si busuioc