Paine cu iaurt si ou

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 28 Iun 2011 | 9536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine
  • 1iaurt natural mic(125ml)
  • 3oua
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Paine cu iaurt si ou:

Painea o taiem felii.

Intr-o farfurie punem iaurtul impreuna cu ouale si sarea si le batem bine.Luam felia de paine si o trecem prin compozitie ,apoi o punem intr-o tigaie cu ulei incins.Pofta buna!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Paine cu iaurt si ou" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (24)

mihaelaM 1

02.07.2011, 17:14

Edy

ank93 1

06.07.2011, 00:00

nu am mai mancat demult "paine cu ou" trebuie incercata si varianta cu iaurt

MariKaj 1

24.07.2014, 19:41

Noi spunem ca este paine in cojoc. este un deliciu in orice anotimp, dar vara cu rosii si branza proaspata sunt micul dejun preferat!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv clatite cu dovlecei si branza