Foietaj cu mozzarella si dovlecei

de Bucataras in Aperitive / Garnituri, 3 Aug 2014 | 6465 vizualizari

 

Cu o foaie de aluat si doar cateva ingrediente poti pregati o gustare delicioasa. Cand am pregatit tarta cu rosii si crema de branza, am pastrat cateva dreptunghiuri de aluat pentru a le pregati altfel.

 

INGREDIENTE

  • aluat de foietaj
  • 100 g mozzarella Delaco
  • 1/2 dovlecel
  • sare
  • seminte de fenicul
  • 1 lingura ulei de masline
  • sos de ardei iute
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu mozzarella si dovlecei:

Aluatul l-am taiat in dreptunghiuri. Dovlecelul l-am taiat rondele si fiecare rondel in jumatate, iar mozzarella am feliat-o.

Pe fiecare dreptunghi de aluat am asezat alternativ cate o fasie de mozzarella si cate una de dovlecel. 

Am presarat sare, seminte de fenicul si am stropit cu ulei de masline.

Tartele le-am pus la cuptor, pe foaie de copt si le-am lasat pana s-a rumenit usor mozzarella.

Pentru ca mi s-a parut ca se potriveste bine, am servit tartele cu sosul de ardei iute, pregatit de noi. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu mozzarella si dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cu sunca si cascaval