Ma incanta preparatele cu fructe de mare, in special salatele;de caracatita, de scoici,dar prepar si caracatita in vin, paella cu fructe de mare,fructe de mare in sos alb,mancare de melci,midii prajite etc.
1. Se dau rosiile prin mixer pentru a se obtine un suc gros.
2. Se fierb scoicile pana se desfac cochiliile (pot fi folosite si congelate).
3. Se scot fructele de mare din punga si se pun in apa clocotita, lasand sa dea un clocot. Se pun la scurs.
4. Se spala bine orezul, se scurge si se caleste in ulei pana devine sticlos. Se adauga sosul de rosii, supa de legume, ardeiul taiat cubulete, caperele, usturoiul pisat, sare, sofran si piper. Se lasa sa fiarba pana scade putin apa, se adauga fructele de mare si se mai lasa 5 minute pana orezul ramane bob cu bob. Inainte de servire, se pun scoicile.
Sursa foto: www.foodiechat.com
Video: cum sa pregatesti paella