...vin sarbatorile de iarna si deci trebuie sa ne pregatim cu preparate cat mai bune ,asa ca am inceput sa experimentez cateva ,iar una dintre acestea sunt aceste pachetele care au iesit atat de bune incat am fost pusa sa mai fac odata....sunt foarte gustoase si numai bune pentru servirea ca aperitiv.
Aluatul. Drojdia se va desface in lapte caldut,dupa care se va adauga ouale batute. Apoi se va adauga un praf de sare si margarina care se va topi la foc mic. La finalse va adauga faina si se va framanta un aluat nelipicios si elastic. Aluatul se va lasa la dospit la caldura pentru o ora. Umplutura. ceapa se va curata de coaja,se va spala si apoi se va toca marunt,dupa care se va cali pana va deveni aurie. Se condimenteaza cu sare si piper dupa care se va amesteca cu tonul si un ou.
Aluatul se va intinde si se va taia in dreptunghiuri dupa care se va adauga peste fiecare bucata cate o lingurita de ton. Se vor impaturi dupa care se vor da prin faina ,apoi prin oua si la final se vor da prin pesmet. Aceste pachetele se vor praji in ulei bine incins pe ambele parti. Se pot servi atat calde cat si reci.
Pofta buna!