Pachetele cu spanac si ciuperci

de miremirc in Aperitive / Garnituri, 15 Mar 2011 | 7341 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat de foietaj frantuzesc
  • 100 g spanac
  • 1 borcan mic de ciuperci
  • sare
  • piper
  • 1 ceapa
  • 4 lg ulei
  • 3 lg susan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu spanac si ciuperci:

Calim ceapa in ulei, apoi adaugam ciupercile taiate marunt si spanacul fiert si tocat; lasam pe foc pentru 2 minute.        

Aluatul il taiem in 15 dreptunghiuri si pe fiecare asezam putin din compozitia de mai sus formand pachetele ca si in imagini.        

Ungem cu ulei fiecare bucatica, presaram susan deasupra si le asezam in tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt; dam la cuptor pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu spanac si ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:14

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose sarate cu telemea si ciuperci