Pachetele cu mar

de aziz in Prajituri, 25 Ian 2011 | 3942 vizualizari

 

este mai exact strudel cu mar,cantitatile sint mici pt ca eu am vrut sa incerc aluatul

 

INGREDIENTE

  • aluat:
  • 200 gr faina
  • 105 ml apa
  • 30 ml ulei
  • 1\2 lingura otet
  • un praf sare
  • un ou pentru uns+o lingura de lapte
  • mere(ca pt prajitura cu mar)
  • 6 mere
  • 150 zahar
  • 40 gr unt sau margarina
  • putin suc de lamaie
  • vanilie
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele cu mar:

facem un aluat din toate ingredientele .este un aluat moale, putin lipicios .se da apoi la frigider cel putin 1h si 30 min.se scoate apoi pe masa infainata si se intinde cit mai subtire cu putinta se imparte in trei fisii se pune mar  si se impacheteaza se da la cuptor uns cu ou si putin lapte ,presaram si putin zahar deasupra .180-200 grade depinde de cuptor pina se rumenesc.(marul se curata se da pe razatoare si se pune cu untul (,margarina) zaharul ,vanilia si sucul de la maie la aragaz pina scade)cind da-ti la cuptor mai pune-ti din cind in cind bucatele subtiri de unt deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele cu mar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta americana cu mere