Pachetele chinezesti de primavara

de Dea_Dea in Aperitive / Garnituri, 16 Apr 2013 | 4494 vizualizari

 

Un aperitiv minunat!

 

INGREDIENTE

  • 200 gr legume congelate(morcov, fasole verde, mazare, ardei)
  • jumatate de varza
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei de masline
  • foi de placinta
  • 1 albus de ou
  • 1 lingurita sos de soia dark
  • ulei de palmier pentru prajit
  • sare
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele chinezesti de primavara:

Se lasa legumele la dezghetat.

Ceapa si varza se toaca.

Se pune o lingura de ulei de masline se pune ceapa tocata, varza si legumele la calit la foc mic si acoperite cam 20 min, se adauga sosul de soia si se condimenteaza cu sare si piper , se mai lasa cateva minute ca sa se intrepatrunda aromele si se lasa la racorit.

Se iau doua foi de placinta  se taie partate cam de 10 cm , se ung cu albusul de ou batut , se adauga compozitie de legume si se impacheteaza.

Se pun la prajit in uleiul incins cam 2-3 min pe fiecare parte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele chinezesti de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele de primavara cu foi de orez