Oua umplute pe sos de rosii

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 23 Mar 2011 | 6614 vizualizari

COMENTARII (20)

Lau 1

23.03.2011, 16:19

bun si delicios

mihaelar63 1

23.03.2011, 16:20

Inedita reteta

kamy 1

23.03.2011, 16:22

de acord cu mihaela

meosiris 1

23.03.2011, 16:31

Ma bucur ca va place reteta!

MotanLaOale 1

23.03.2011, 16:53

interesant trebuie incercat

elena1988 1

23.03.2011, 17:19

deyutzky 1

23.03.2011, 17:32

La Ancuta 1

23.03.2011, 17:41

Ina 1

23.03.2011, 18:18

frumos arata!

kukibella 1

23.03.2011, 19:46

MIUTA 1

23.03.2011, 21:12

Imi place

Bucataras Medi 1

23.03.2011, 21:22

la favorite cu ea................

Dya Daniela Andrei 1

23.03.2011, 22:08

interesant!

RuxyRux 1

23.03.2011, 22:09

Ce reteta gustoasa

divainbucatarie 1

24.03.2011, 08:35

meosiris 1

24.03.2011, 09:26

Multumesc!

mirela0911 1

24.03.2011, 14:05

ce interesanta reteta

Cris2711 1

24.03.2011, 23:05

mamaieelena 1

25.03.2011, 12:38

f bine arata

LUK 1

25.03.2011, 18:43

foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cocartau