Se fierb ouale in apa cu sare (sarea ajuta ca sa le curatati mai usor de coaja si sa ramana intreg albusul).
Cand sunt fierte, se lasa la racit si apoi se taie fiecare ou in jumatate. Se scoate cu grija galbenusul de la fiecare jumatate de ou.
Ficateii se spala, se curata si se fierb. Cand sunt gata, se clatesc cu apa, si apoi se toaca - eu i-am maruntit la robotul de bucatarie.
Separat se amesteca cele 7 galbenusuri cu untul, cu ficateii tocati, si se condimenteaza cu sare si piper dupa gust - puteti face pasta la robotul de bucatarie sau cu mana, dar va dura putin mai mult. Trebuie sa rezulte un amestec omogen. Cu acest amestec se umple fiecare jumatate de albus.
Se orneaza cu masline - pentru ornat se pot folosi si frunze de patrunjel, ardei, gogosari - la alegere dupa preferinte.
Se pregateste maioneza, si cand este gata, se asaza frumos in platou, se uniformizeaza si apoi se asaza cu grija, ouale umplute.