Oua umplute cu pasta de sunca

de adela1981 in Aperitive / Garnituri, 10 Mar 2012 | 3407 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  10 oua  
  • 120 gr sunca presata de pui (atata am avut)
  •  80 gr unt  
  • sare, piper  

Pentru sos maioneza:  

  • 2 galbenusuri  
  • 1 lingura mustar  
  • 150-200 ml ulei  
  • 200 gr smantana  

Decor: paprika

Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pasta de sunca:

 In primul rand fierbeti ouale, in apa clocotita cca 10-15 minute, sa fie tari. Taieti ouale pe diagonala, in doua si scoateti galbenusurile. Sunca de pui se pune intr-un blender si se paseaza ca pe o pasta. Apoi adaugam galbenusurile, untul si condimentele. Se paseaza in continuare, pana ce devine ca  pasta. Eu am pus pasta intr-un  pos si am umplut fiecare ou in parte. Pentru sosul maioneza, galbenusurile se freaca cu mustarul apoi treptat se adauga uleiul. Eu amestec cu lingura de lemn, nu mixez maioneza niciodata.  Apoi adaugam smantana si amestecam cu grija. Se poate servi separat de oua sau asezati ouale peste sosul maioneza. ( eu am asezat peste) Pentru un aspect placut presarati putina paprika .

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pasta de sunca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitive oua umplute cu piept de pui