Spalam ciupercile cu apa fierbinte,apoi le curatam.Taiem piciorusele ciupercilor si lasam palarioarele sa se scurga.Taiem ardeiul bucati mai mici si firul de ceapa si le punem in robot la tocat.Punem intr-o craticioara cu putin ulei si calim cateva clipe.Muschiul file ramas,impreuna cu piciorusele ciupercilor le punem in robot si le tocam bine.Compozitia o punem peste cea din craticioara si lasam pe foc 15minute,amestecand din cand in cand.Adaugam jumatate din cascavalul ras si smantana,sare si piper,putin usturoi tocat si putin patrunjel tocat si mai lasam 5minute.Cu aceasta compozitie umplem ciupercile.
Batem bine feliile de piept de pui si le saram si le piperam pe ambele parti.Pe fiecare felie de carne punem cate o ciuperca umpluta si impachetam ciuperca,apoi prindem cu un fir de ceapa verde(doar partea verde) si cu o scobitoare.
Ungem un vas termorezistent cu unt si punem ciupercile umplute iar printre ele punem cateva cubulete de unt.Dam la cuptorul preincalzit,lasam 45minute,scoatem si presaram restul de cascaval si mai punem la cuptor 15minute,pana se rumeneste frumos cascavalul.