Cand am fiert ouale ptr. vopsit jumatate din ele s-au crapat :(, desi am pus sare in apa la fiert. Asa ca am ramas cam cu vreo 10 oua fierte. Le-am transformat rapid!!!
Ouale se fierb in apa rece, cca. 6 minute dupa ce a incept sa clocoteasca apa. Se scot din apa fierbinte si se trec in apa rece.
Intre timp se fierbe ficatul de iepure apa cu putina sare.
Se decojesc ouale, sa taie pe transversal in doua. Galbenusul fiert se paseaza cu furculita, se adauga ficatul pasat marutn, cca. 2 lingurite de mustar dijon. Se amesteca pana se inglobeaza toate ingredientele, se asezoneaza de sare si piper.
Se umplu jumatatile de ou cu cate o lingurita de umplutura. Se aseaza pe un pat de salata si se orneaza dupa gust cu maioneza.
1
ficatul de iepure se poate inlocui cu ficat de pasare (pui, gaina, rata, curcan)