Oua umplute cu ciuperci

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 19507 vizualizari

 

Recipe by Maya

 

INGREDIENTE

  •  4 oua
  • 1 galbenus
  • 1 castravete murat
  • 100g ciuperci din conserva
  • 1 lingurita mustar
  • zeama de lamaie
  • patrunjel verde
  • ulei
  • sare,
  • piper.
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu ciuperci:

-Fierbem ouale,le decojim si le taiem in jumatati.Scoatem galbenusurile.Doua galbenusuri fierte le amestecam cu unul crud .Mixam bine pana se omogenizeaza.Din ele si din mustar,zeama de lamaie si ulei, facem o maioneza.

-Galbenusurile fierte le amestecam cu patrunjelul verde taiat marunt si ciupercile din conserva maruntite si ele.

 -Adaugam 2 linguri de maioneza la acest amestec si omogenizam.Saram si pieperam.Cu el umplem jumatatile de albus.

-Ornam cu maioneza ramasa,cu o feliuta de castravete murat si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu carne si branza