Pate din ficat de pui

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 26 Iul 2011 | 4532 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 2 cepe mari
  • 5 catei usturoi
  • 100 ml vin(optional)
  • busuioc,sare,amestec de usturoi si piper150 g unt la temperatura camerei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pate din ficat de pui:

Tocam ceapa si o calim in 100 g unt. Adaugam ficatul spalat si il lasam pana isi schimba culoarea,condimentam cu sare. Adaugam 1 pahar apa,100 ml vin  si usturoiul pisat. Lasam sa fiarba pana scade lichidul. Dupa ce s-a fiert ficatul,il scoatem pe o farfurie si il lasam sa se raceasca. Dupa ce s-a racit il blenduim tot.

Daca nu este destul de subtire(incat sa se poata intinde) mai adaugam 50 g unt. Condimentam cu busuioc,amestec de piper si usturoi si sare daca mai este necesar. Se tine la frigider in borcan.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pate din ficat de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

ieri la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

Chiftele de porc - Rețeta simplă și savuroasă

pe 11.11 la 10:30

Andive caramelizate cu mozarella și pătrunjel verde - Aperitiv usor si gustos

pe 10.11 la 10:23

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute