Oua umplute

de Maria_Laura in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 4923 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte
  • 150 gr. sunca presata
  • 150 gr. iaurt
  • 5 castraveti murati
  • 5 linguri maioneza
  • sare, piper
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte se taie in doua si se scot galbenusurile!

Galbenusurile se zdrobesc cat se poate de marunt, peste ele punem sunca maruntita si castraveciorii taiati in bucatele mici.

Se condimenteaza cu sare si piper!

Adaugam pe rand, amestecand usor, 3 linguri de maioneza, 3 linguri de iaurt si frunzele de patrunjel. Compozitia trebuie sa aiba consistenta pentru a putea umple ouale.

Se umplu jumatatile de ou!

In compozitia ramasa adaugam restul de maioneza si iaurt si facem un sos peste care punem ouale!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cremă de brânză cu măsline și usturoi - Rețeta de aperitiv rapid și savuros

ieri la 10:54

Sărățele cu brânză de burduf - Bune de nu te poți opri din mâncat

pe 09.12 la 08:48

Reteta de sarmale ca la mama acasa

pe 09.12 la 07:15

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]