Chiftelute picante de cartofi cu cascaval

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 14 Oct 2010 | 37219 vizualizari

 

Este dupa retata lui Miha ,dar putin modificata am pus cascaval

 

INGREDIENTE

  • 4-5 cartofi
  • sare
  • 2 linguri de unt
  • lapte 80 ml
  • 3 linguri smantana
  • 3 linguri de faina alba
  • 1 ou
  • 3 catei de usturoi
  • 100 cascaval ras
  • patrunjel verde tocat
  • ulei pt prajit
  • faina alba 1 canita pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chiftelute picante de cartofi cu cascaval:

Se fierb cartofii si zdrobesc ca pt piure se amesteca bine cu untul,laptele si smantana. Se amesteca cu oul crud ,3 linguri de faina ,cascavalul ras ,ustroiul pisat si patrunjel verde tocat.Se formeaza chiftelute cu mana umeda se dau prin faina alba si se prajesc in ulei fierbinte.

Sant super bune si gustoase ,nu te mai saturi.

Super bune Miha multam de idee ,sant grozave s-au topit cat ai fi clipit,am sa mai repet retata.

Sincer mi-au iesit aproximativ 30 bucati

Daca ti-a placut reteta noastra "Chiftelute picante de cartofi cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]