Crema de branzeturi:
Radem coaja cartofilor noi, apoi spalam cartofii sub jet de apa rece.
Ii taiem felii subtiri, apoi ii asezam in tavile cuptorului tapetate cu hartie de copt.
Preincalzim cuptorul la 180 grade.
Cartofii dintr-o tava ii ungem cu ulei de dovleac si presaram susan alb.
Cartofii din cealalta tava ii ungem cu ulei de porumb si presaram susan negru.
Trecem un praf de sare si unul de piper alb peste cartofi, apoi ii dam la cuptor pana devin rumeni si crocanti.
Intre timp ne ocupam de sosul de branzeturi:
-smantana lichida se pune impreuna cu branzeturile tartinabile cheddar si gouda intr-o craticioara. Lasam sa se topeasca branzeturile, apoi adaugam 2 linguri parmezan ras.
Rasnim putin mix din boabe de piper si adaugam marar proaspat tocat.
Scoatem cartofii din cuptor si ii servim cu acest minunat sos de branzeturi.
Pofta buna!