Oua pane (by Medioto)

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 2 Dec 2010 | 4871 vizualizari

 

Super bune,multumesc medi

 

INGREDIENTE

  • oua fierte tari
  • 2 oua crude
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pt ptajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua pane (by Medioto):

Se fierb ouale in apa cu putina sare.Se lasa la racit si se curata de coaja.

Se bat ouale cu un praf de sare.

Se condimeteaza ouale curatate cu sare si piper

Se dau ouale fierte si curatate prin faina alba apoi prin ou batut cu sare dupa care prin pesmet (daca acultam sfatul lui Medi, adica sa fac ou cu faina poate aveau o crusta mai groasa) dupa care se prajesc in ulei fierbinte.

Se servesc cu salata sau cu ce va dicteaza burtica si ochiul..............hihi

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua pane (by Medioto)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv rulada de spanac cu crema de branza