Ouă înfăşurate în muşchi de porc

de Simo in Mancaruri cu carne, 15 Apr 2009 | 6564 vizualizari

 

Daca vreti sa va impresionati musafirii, nu ezitati sa le faceti oua infasurate! Sunt delicioase, aspectuoase si nici nu trebuie prea multa munca si bani! :))

 

INGREDIENTE

  • 7 oua (sau mai multe)
  • 7 felii de muschi de porc
  • 200 ml vin rosu
  • 2 linguri unt
  • 1 lingurita seminte de mustar
  • sare
  • piper
Portii: 7
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ouă înfăşurate în muşchi de porc:

Se fierb ouale timp de 8 minute, se scot si se lasa intr-un vas cu apa rece 15 minute, apoi se curata de coaja si se scurg de apa. Se bat feliile de muschi de porc ca pentru snitel, se condimenteaza cu sare si piper si se intinde un strat uniform de unt. Se infasoara cate un ou in fiecare felie de carne si se leaga cu sfoara de bucatarie-cine are  - iar cine nu are  - adica, moi - se pun la capete scobitori sa nu iasa oul !

Intr-o tigaie le prajim bine, apoi le asezam intr-un alt vas si turnam deasupra vinul rosu amestecat cu 200 ml de apa rece. Se presara semintele de mustar si se dau la cuptor pentru cel putin 30 de minute.

Se servesc cu diferite garnituri: cartofi natur, legume calite etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ouă înfăşurate în muşchi de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

Chiftele de pui la cuptor în stil turcesc - Super rapide, aromate și delicioase

pe 23.10 la 10:34

Tartă cu cremă de lămâie și lapte condensat - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 22.10 la 11:19

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]