Oua de prepelita cu cascaval

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 19 Ian 2013 | 3309 vizualizari

 

Un alt mic dejun la fel de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 50g unt
  • 300g cascaval ras
  • 200ml smantana
  • 6oua de prepelita
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de prepelita cu cascaval:

Intr-un vas mic de yena uns cu unt,punem jumatate din cantitatea de cascaval ras,deasupra ouale sparte intr-un locas,sa nu se amestece,acoperim cu smantana amestecata cu piper(de sare nu e nevoie)iar deasupra restul de cascaval;se tine la cuptor 30min si se serveste cald cu paine prajita.

La mine nu arata prea bine pentru ca am avut o smantana de proasta calitate si  in cuptor,mi s-a umplut vasul cu zer si a trebuit sa stea mai mult in cuptor;oricum va garantez gustul care este minunat!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de prepelita cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Melci cu kaizer, cascaval si ciuperci