Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar

de mihaelaM in Aperitive / Garnituri, 12 Oct 2013 | 2686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 dovlecel mic
  • 1 fir de ceapa verde
  • marar verde
  • sare
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar:

Curatam ceapa o spalam dupa care o taiem si o punem in tigaie cu putin ulei ,uleiul sa fie bine incins.

Intre timp curatam dovlecelul,il taiem cubulete dupa care il adaugam peste ceapa calita.

Spalam si patrunjelul si il,adaugam tot in tigaie,apoi batem cele 2 oua cu putin asare si adaugam in tigaie.Amestecam si lasam cam 2-3 minute dupa care scoatem ouale si le asezam pe farfurie.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu dovlecei,ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv