Oua cu branza

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 5 Mar 2014 | 4408 vizualizari

 

De la mama mea am invatat aceasta reteta .
Ea a fost bucatareasa la cantina Rituala din Cluj si acolo se gatea des acest aperitiv .
Este rapid de facut si foarte gustos si hranitor .

 

INGREDIENTE

  • 4 oua fierte
  • 100gr. telemea
  • un ou pentru maioneza
  • ulei
  • sare
  • piper
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua cu branza:

Se fierb oule , intre timp facem maioneza , amestecam maioneza cu smantana dupa gust , sare si piper .

Curatam oule si le dam prin razatoare .

Razuim si telemeaua .

Presaram piper si sare dupa gust  si punem intr-un bol un strat de telemea , un strat ou razuit si tot asa pana  se umple bolul .

Daca dorim punem un strat de smantana peste compozitie.

Pofta buna !!!

TIPS-URI

1

Se poate folosi cascaval in loc de telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

mena29 1

05.03.2014, 18:15

delia64 1

05.03.2014, 19:36

Tiza mea draga !!!

_Alina_ 1

06.03.2014, 11:47

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua umplute