Orez turcesc cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 20 Ian 2017 | 6635 vizualizari

 

Turcesc sau nu, pilaf sau cum vreti voi, este foarte gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez turcesc cu carne de porc:

Mai intai, punem orezul in apa fiarta, pentru 30 de minute. Il punem apoi in uleiul incins, impreuna cu ceapa taiata marunt la calit si il lasam pana cand incepe oezul sa devina auriu.

Adaugam 1 cana de capa, carnea prajita si morcovul taiat, adaugam si sare si piper si dam la cuptor pentru 30 de minute. Din cand in cand, mai amestecam si mai adaugam apa, daca mai este nevoie. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge si cu carne de pui.

2

La gust este ca pilaful, nu mi s-a parut mare diferenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez turcesc cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

Plăcintă creață cu brânză sărată - Gustoasă și ușor de pregătit

pe 01.11 la 09:52

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

3048 puncte

MotanLaOale

1084 puncte

trifadalia

800 puncte

laura_n

410 puncte

Rocsi

315 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute marinate in sos de rosii