Sufleu de cartofi

de meosiris in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2009 | 3803 vizualizari

 

INGREDIENTE

  •  500g cartofi
  • 150g cascaval ras
  • 150ml smantana
  • 3 oua
  • 4 cepe
  • 2 linguri pasta de tomate
  • ulei
  • sare
  • piper
  • marar verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de cartofi:

-Fierbem cartofii in apa cu sare.Ii pasam apoi ii amestecam cu 100g cascaval ras,smantana,galbenusurile ,albusurile spuma si mararul verde tocat.Mixam bine.Adaugam sare si piper.
-Ungem o forma cu unt si o tapetam cu faina.Turnam compozitia ,deasupra presaram 50g cascaval ras si bagam 20 de minute la cuptor.

-Intre timp caleste ceapa tocata marunt,adaugi pasta de tomate ,putina apa si amesteci bine.
-Scoti tava din cuptor si deasupra intinzi uniform ceapa.Mai lasi 10 minute .Mie mi-a cam crescut de la albusurile spuma.
-Servesti taiat in patrate potrivite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de cartofi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob de ton